Cadeauverpakkingen voor uw winkel: 5 handige ideeën

Cadeauverpakkingen voor uw winkel: 5 handige ideeën

Heeft u een winkel waar cadeauartikelen worden aangeboden? Dan heeft het meerdere voordelen om geschikte cadeauverpakkingen beschikbaar te hebben. Deze geven een cadeau namelijk een extra touch en is een service naar uw klanten toe. In deze blog geven wij 5 creatieve en handige ideeën voor het gebruiken van cadeauverpakkingen!

Cadeauverpakkingen en geschenkverpakkingen in uw winkel

Waarom is het hebben van cadeauverpakkingen en geschenkverpakkingen in uw winkel nou zo’n goed idee? Naast dat het een leuke uitstraling geeft aan de artikelen, zullen klanten eerder terugkomen omdat ze het gevoel hebben dat er aandacht wordt besteed aan de cadeaus die ze kopen.

Ook is het voor diegene die het cadeau krijgt extra leuk en zal de creatieve cadeauverpakking opvallen. Een simpele en goedkope promotie voor uw winkel!

Leuke cadeauverpakking ideeën

Er zijn veel verschillende manieren om cadeau’s in te pakken. Zo kunt u cadeauartikelen niet alleen met cadeaupapier inpakken maar zijn loonzakjes, blokbodemzakjes of diamantzakken hier ook voor geschikt. Geef de verpakkingen een feestelijke touch met een leuk kaartje of gekleurd tape en cadeaulint. Zo heeft u binnen een handomdraai een vrolijk cadeautje! Hieronder vindt u vijf handige ideeën voor cadeauverpakkingen.

1. Cadeauverpakking zelf maken

Het is natuurlijk erg leuk om een cadeauverpakking zelf te maken. Dit kost echter wel wat tijd en vereist enige concentratie. Maar met dit stappenplan hoeft het zeker niet moeilijk te zijn!

1. Koop dik papier met een vrolijke print of kleur naar keuze

2. Zoek op het internet naar een gratis template voor een doosje (Pinterest of Google)

3. Print de template op de achterkant van het papier

4. Snij of knip het template uit

5. Vouw de vouwlijnen op de juiste plek

6. Plak het doosje in elkaar met dubbelzijdig tape

Doe het cadeau vervolgens in het doosje en versier deze eventueel nog met cadeaulint.

geschenkverpakking

2. Geschenkverpakkingen tasjes

Op het momenteel helemaal hip zijn geschenkverpakkingen van tasjes. Dit is vooral leuk voor kleine cadeautjes. Doe het cadeau in een tasje met een grappige print en sluit deze met een mooi cadeaulint. Ideaal voor als u tijd tekort heeft of niet zo handig bent.

Ook zijn geschenkverpakkingen van tasjes geschikt voor goodiebags tijdens evenementen of kunt u ze laten bedrukken in uw persoonlijke stijl.

3. Loonzakje als cadeauverpakking

Een loonzakje is een kleine envelop die vroeger werd gebruikt om het loon aan werknemers te geven. Tegenwoordig wordt het loonzakje met name als verpakkingsmateriaal gebruikt.

Ook als cadeauverpakking is het ideaal, met name voor waardebonnen of kleine cadeautjes. De loonzakjes zijn van goede kwaliteit en sluiten goed. Hierdoor bent u er van verzekerd dat het cadeau goed ingepakt aankomt bij de ontvanger.

4. Blokbodemzakjes als cadeauverpakking

Blokbodemzakjes worden met name gebruikt voor het verpakken van voedingswaren zoals koffie, thee, noten en chocola. Mocht u etenswaren aan iemand cadeau doen, dan zijn deze zakjes erg geschikt.

Maar ook voor andere kleine cadeau’s kunnen blokbodemzakjes goed worden gebruikt. U kunt de zakjes bijvoorbeeld opvrolijken met cadeaulint, tape of stickers. De blokbodemzakjes zijn beschikbaar in een papieren of transparante versie.

5. Diamantzakken als geschenkverpakking

Diamantzakken worden vaak gebruikt als geschenkverpakking en zijn met name geschikt voor wijn- of bierflessen, bad- of doucheproducten of langwerpige cadeaus. Ook voor voedingswaren zijn ze geschikt.

Heeft u een wat zwaarder cadeau? Verstevig de ronde bodem dan met een kartonnen rondel. U kunt de diamantzakken sluiten met kleurrijke sluitclips of cadeaulint.

Hopelijk kunt u met deze tips aan de slag en uw klanten verrassen met een aantal leuke cadeauverpakkingen! Heeft u vragen over onze producten of wilt u meer informatie over een bestelling? Neem dan even contact met ons op per telefoon, e-mail of chat.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden