Hoe kan ik het beste kleding, sieraden en schoenen verpakken?

Hoe kan ik het beste kleding, sieraden en schoenen verpakken?

Als u een winkel of webshop hebt, wilt u natuurlijk niet teveel geld uitgeven aan het verpakkingsmateriaal. Het is echter wel belangrijk dat het verpakkingsmateriaal goed genoeg is om het product veilig en betrouwbaar te vervoeren. In deze blog geven we u advies voor verschillende producten en hun verpakkingsmateriaal.

Verpakkingsmateriaal voor kleding

Bij kleding is het allereerst belangrijk om de kleding goed op te vouwen. Het juist opvouwen van de kleding bespaart veel ruimte. Des te beter de kleding is opgevouwen, des te minder verpakkingsmateriaal het u kost. Wanneer u de kleding goed hebt opgevouwen hebt u een aantal verschillende verpakkingsmogelijkheden.

1. Verzendzakken voor kleding

Verzendzakken zijn goed bestand tegen scheuren en vocht. Verzendzakken zijn van plastic, maar door de speciale binnenkant is de inhoud niet zichtbaar van de buitenkant. De verzendzakken zijn in vele verschillende formaten beschikbaar, waardoor u altijd een passend formaat vindt voor de kleding die u moet verpakken.

2. Verzendzakken met retourstrip

Als u een webshop hebt kunt u ook een verzendzak met retourstrip gebruiken. Deze verzendzak is twee keer te gebruiken en als er iets fout is met de bestelling of de maat niet klopt kunnen klanten eenvoudig de bestelling retourneren. Deze verzendzakken worden gemaakt van polyethyleen plastic en zijn daarmee volledig recyclebaar.

3. Monsterzakken

Monsterzakken zijn gemaakt van bruin natronkraft papier en daardoor volledig recyclebaar. Daarmee is dit een zeer duurzame, maar ook veilige keuze. Monsterzakken hebben een hoge scheur- en doorsteekweerstand waardoor ze net zo sterk zijn als plastic verpakkingsmateriaal.

Monsterzakken hebben een uitvouwbare bodem en zijvouwen. Daardoor is dit verpakkingsmateriaal uitstekend geschikt voor het verpakken en (eventueel) verzenden van kleding. Vanwege de vele verschillende afmetingen is er altijd wel een monsterzak met het juiste formaat mogelijk.

 

 

Verpakkingsmateriaal voor sieraden

Vooral bij sieraden is het belangrijk dat deze veilig arriveren op hun bestemming. Omdat sieraden kwetsbaar kunnen zijn en in vele verschillende formaten bestaan is het vaak lastig om hier geschikt verpakkingsmateriaal voor te vinden. Onderstaande verpakkingen bieden gelukkig uitkomst.

1. Loonzakjes voor sieraden

Het wordt steeds populairder om sieraden online te bestellen. Loonzakjes zijn in vele verschillende formaten beschikbaar, waardoor u altijd de geschikte verpakking vindt. Onze loonzakjes zijn gewaardeerd met een FSC-certificering, wat inhoudt dat deze verantwoord worden geproduceerd.

Loonzakjes zijn makkelijk af te sluiten en hiermee weet u zeker dat de verpakking goed dicht blijft tot ze hun bestemming hebben bereikt. Loonzakjes zijn sterk doordat ze gemaakt zijn van versterkt papier. Met het gebruik van loonzakjes weet u zeker dat de sieraden heelhuids aankomen.


2. Diamantzakken voor sieraden

Als u aan diamantzakken denkt, zal u niet direct verwachten dat u hiermee ook sieraden kunt verpakken, maar dit is zeker mogelijk. Behalve de wijnflessen of bad- en douche artikelen die hier vaak in worden verpakt zijn er ook andere mogelijkheden. Bij een kleiner formaat diamantzakken kunt u eenvoudig en veilig sieraden inpakken.

Ideaal voor sieraden die cadeau worden gegeven. Diamantzakken zijn gemaakt van glashelder polypropyleen, wat voor een luxe uitstraling zorgt. Ook is dit materiaal volledig recyclebaar. Goed voor de klant, goed voor u en goed voor het milieu.

 

Verpakkingsmateriaal voor schoenen

Voor het verzenden van schoenen denkt u al snel aan een gewone schoenendoos, maar er zijn ook zeker andere opties. Zo zijn verzendzakken een goed en duurzaam alternatief.

1. Verzendzakken voor schoenen

Als u schoenen verkoopt en u heeft geen zin om deze in een groot pakket te verzenden, dan is er ook een andere optie. Verzendzakken zijn een speciaal verpakkingsmateriaal dat geschikt is voor het verpakken van schoenen. Ook deze verzendzakken zijn gemaakt van polyethyleen plastic, waardoor ze 100% recyclebaar zijn.

Deze verzendzakken zijn opgebouwd uit verschillende lagen polyethyleen. Dit betekent dat de verzendzakken zo dun en zo goedkoop mogelijk zijn, zonder verlies van de materiaaleigenschappen. Deze verzendzakken zijn veelzijdig te gebruiken, maar u weet met deze soort verpakkingsmateriaal zeker dat de schoenen veilig en beschermd aan zullen kunnen komen.Verpakkingsmateriaal van Zakkendiscount

Bij Zakkendiscount hebben we een groot aanbod aan vele verschillende verpakkingsmaterialen. Of het nou gaat om kleding, sieraden of schoenen: we hebben het allemaal. Neem eens een kijkje in onze webshop of neem contact op met onze klantenservice om eruit te komen wat de mogelijkheden voor uw product zijn!Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden