Blokbodemzakjes bestellen

Bent u op zoek naar blokbodemzakjes voor het verpakken en verkopen van uw producten? Dan bent u bij Zakkendiscount aan het juiste adres!
Lees meer

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan blokbodemzakjes in verschillende formaten. Zo vindt u altijd het blokbodemzakje dat past bij uw product!

Wilt u dat uw producten volledig zichtbaar en glashelder worden weergegeven? Dan kunt u kiezen voor de blokbodemzakjes van polypropyleen (PP). Wilt u een meer klassieke verpakking voor uw producten? Dan kunt u kiezen voor de blokbodemzakjes uit bruin kraftpapier met een venster van polypropyleen.

De afmetingen van onze blokbodemzakjes worden als volgt weergegeven: breedte + breedte zijvouw x hoogte. Onze blokbodemzakjes zijn verkrijgbaar van 55 + 35 x 180 mm tot 210 + 90 x 410 mm.

Onze blokbodemzakjes zijn ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de blokbodemzakjes de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Blokbodemzakjes van Zakkendiscount

Onze blokbodemzakjes zijn te gebruiken voor het verpakken van allerlei producten. Ze zijn voedselveilig en BPA-vrij. Daarmee zijn onze blokbodemzakjes voor zowel food- als non-food geschikt.

De blokbodemzakjes zijn voorzien van een stevige, rechthoekige bodem. Ongeacht het soort product blijven de zakjes goed rechtop staan. De zakjes kunnen gesloten worden door de bovenkant dicht te sealen of te sluiten met sluitclips.

Blokbodemzakjes worden het meest gebruikt voor het verpakken en verkopen van voedingswaar. Hierbij kunt u denken aan de volgende producten:

  • Koffie en thee
  • Chocolade
  • Noten
  • Suikergoed
  • Koekjes
  • Pasta
  • Gedroogde bonen
  • Dierenvoeding
  • Kleine onderdelen

Twijfelt u of onze blokbodemzakjes geschikt zijn voor het verpakken en verkopen van uw producten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! We helpen u graag verder.

Voedselveilig en BPA-vrij verpakkingsmateriaal

Onze blokbodemzakjes voldoen aan de strenge richtlijnen voor de voedselveiligheid van verpakkingsmateriaal. Zo weet u zeker dat u uw food-producten veilig kunt verkopen aan uw klanten. Bovendien is het polypropyleen in onze blokbodemzakjes BPA-vrij.

Bisfenol A (BPA) is een veel voorkomende stof in plastic. Ook in plastic verpakkingsmateriaal, zoals polypropyleen, komt deze chemische stof voor. Echter, kleine hoeveelheden BPA kunnen via het verpakkingsmateriaal in het voedsel terecht komen. BPA kan schadelijk zijn voor de gezondheid, waarop wij van Zakkendiscount uitsluitend BPA-vrije blokbodemzakjes verkopen.

Blokbodemzakjes van kraftpapier of PP

Ons assortiment bestaat uit twee soorten blokbodemzakjes. Wilt u uw producten voorzien van een professionele en klassieke uitstraling? Dan kiest u voor blokbodemzakjes van kraftpapier met een binnencoating en venster van polypropyleen. Het 80 grams kraftpapier zorgt voor een goede stevigheid van uw verpakkingsmateriaal. Kraftpapier heeft een hoge scheur- en doorsteekweerstand. Door het venster van plastic folie hebben uw klanten een goede weergave van het betreffende product.

Wilt u liever goedkopere blokbodemzakjes, waarbij uw product volledig zichtbaar is? Dan kiest u voor de polypropyleen blokbodemzakjes van Zakkendiscount. Het hoge kwaliteit polypropyleen zorgt voor een luxe en glasheldere weergave van de inhoud. De PP blokbodemzakjes hebben een dikte van 40 micron, ofwel 0,04 mm. De ideale dikte voor stevig en veilig verpakkingsmateriaal, waarbij de producten professioneel worden getoond.

Beide soorten zakjes kunnen gesloten worden door de bovenkant dicht te sealen, met sluitclips of door ze dicht te binden met cadeaulint. Bovendien zijn beide soorten blokbodemzakjes volledige recyclebaar. Daarmee zijn blokbodemzakjes van Zakkendiscount een goede keuze voor uw portemonnee én voor het milieu!

Voordelen van onze blokbodemzakjes

Blokbodemzakjes van Zakkendiscount zijn razend populair. We zetten de voordelen hieronder nog bondig voor u op een rij, zodat ook u overtuigd bent van de keuze voor Zakkendiscount!

✓ Voedselveilig en BPA-vrij

✓ Stevig natron kraftpapier & polypropyleen

✓ Volledig recyclebaar en dus milieuvriendelijk

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van blokbodemzakjes? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!