Diamantzakken uit polypropyleen (PP) bestellen

Bent u op zoek naar ronde diamantzakken voor het luxueus verpakken van uw producten en/of geschenken? Bekijk dan snel ons assortiment!
Lees meer

Wij verkopen diamantzakken, ook wel harmonicazakken genoemd, in de drie standaardformaten. Bovendien kunt u kartonnen rondels bijbestellen om extra stevigheid toe te voegen aan de bodem van uw verpakking.

De afmetingen van onze diamantzakken worden weergegeven als breedte x hoogte (Ø diameter na uitvouwen). U kunt kiezen voor een diameter van 110, 160 en 200 mm.

Onze diamantzakken zijn ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de diamantzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Diamantzakken van Zakkendiscount

Onze diamantzakken zijn te gebruiken voor het verpakken van allerlei producten. Veelal worden ze gebruikt als geschenkverpakkingen. De diamantzakken van Zakkendiscount zijn voedselveilig en BPA-vrij. Daarmee zijn onze diamantzakken ook voor voedselproducten zeer geschikt.

De veelgebruikte plasticsoort polypropyleen (PP) is ideaal als luxueus verpakkingsmateriaal. Onze diamantzakken zijn gemaakt van 40 micron PP. Dit wil zeggen dat de diamantzakken een dikte hebben van 0,04 mm. Dit is bij PP de perfecte dikte voor een goede stevigheid én een heldere weergave van de inhoud.

De diamantzakken zijn voorzien van een ronde bodem die eventueel kan worden verstevigd met een kartonnen rondel. Hiermee weet u zeker dat de zak mooi rechtop blijft staan en dat de plastic folie netjes om de inhoud valt. De zakken kunnen gesloten worden door de bovenkant dicht te sealen, met sluitclips of met cadeaulint.

Dus wilt u dat uw producten en/of geschenken glashelder en professioneel worden weergegeven? Kies dan voor onze hoogwaardige kwaliteit diamantzakken van polypropyleen!

Diamantzakken als geschenkverpakkingen

Diamantzakken worden vaak gebruikt als geschenkverpakking. Onze klanten zetten diamantzakken met name in voor het verpakken van de volgende artikelen:

  • Wijn- en bierflessen
  • Chocolade paashazen
  • Bad- en douche geschenken
  • Kerstpakketten met voedselwaar
  • Bloemstukken
  • Kleinere cadeaus

Twijfelt u of diamantzakken geschikt zijn voor het verpakken van uw artikelen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

Voedselveilig en BPA-vrij verpakkingsmateriaal

Onze diamantzakken voldoen aan de strenge richtlijnen voor de voedselveiligheid van verpakkingsmateriaal. Zo weet u zeker dat ook uw voedingswaar veilig verpakt kan worden. Bovendien is het polypropyleen in onze diamantzakken BPA-vrij.

Bisfenol A (BPA) is een veel voorkomende stof in plastic. Ook in plastic verpakkingsmateriaal, zoals polypropyleen, komt deze chemische stof voor. Kleine hoeveelheden BPA kunnen via het verpakkingsmateriaal in het voedsel terecht komen. BPA kan schadelijk zijn voor de gezondheid, waarop wij van Zakkendiscount uitsluitend BPA-vrije diamantzakken verkopen.

Voordelen van onze diamantzakken

Diamantzakken van Zakkendiscount zijn razend populair als geschenkverpakkingen. We zetten de voordelen hieronder nog bondig voor u op een rij, zodat ook u overtuigd bent van de keuze voor Zakkendiscount!

✓ Voedselveilig en BPA-vrij

✓ Stevig en glashelder polypropyleen

✓ Volledig recyclebaar en dus milieuvriendelijk

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van diamantzakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!