Loonzakjes bestellen

Bent u op zoek naar klein verpakkingsmateriaal? Dan bieden loonzakjes de uitkomst! We hebben een uitgebreid assortiment van loonzakjes. U heeft ruime keuze uit bruine kraft, wit kraft en pergamijn.
Lees meer

Wat zijn loonzakjes?

Een loonzakje is een kleine envelop die vroeger gebruikt werd om het loon aan werknemers te overhandigen. Deze loonzakjes waren voorheen vaak bruin van kleur. Op de buitenkant werd de naam van de werknemer en de berekening van het nettoloon geschreven. In het loonzakje vonden werknemers geld en bijvoorbeeld vakantiebonnen. De overgang van contant uitbetalen naar banktransacties betekende het einde voor de loonzakjes. Gelukkig hebben ze hun populariteit teruggewonnen als verpakkingsmateriaal.

Onze loonzakjes zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Van 65 x 105 mm tot 115 x 180 mm. Alle loonzakjes zijn voorzien van een gegomde klep en zijn daardoor makkelijk te sluiten. Zo vindt u altijd het verpakkingsmateriaal wat aansluit bij uw product en wensen!

Onze loonzakjes zijn ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de loonzakjes de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Verpakkingsmateriaal

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor kleine producten? Denk bijvoorbeeld aan cadeaubonnen, waardebonnen, postzegels, sieraden of zaden. Dan bieden loonzakjes uitkomst.

Sieraden verpakking

De tijd van fluwelen doosjes en fluwelen zakjes als sieradenverpakking is voorbij. De sieraden trend verplaatst zich meer en meer naar handgemaakte sieraden met een minimaal ontwerp. Daar sluiten de bruine of pergamijn loonzakjes perfect op aan. Voor sieraden verkopers zijn loonzakjes als verpakkingsmateriaal ook financieel een groot voordeel. Bekijk snel ons assortiment en sla uw verpakkingsmateriaal groots in voor weinig geld!

Cadeau verpakkingen

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor bijvoorbeeld waardebonnen, cadeaubonnen, zaden, postzegels of andere kleine producten? Ook dan zijn loonzakjes ideaal. Doordat al onze loonzakjes zijn voorzien van een gegomde klep, zijn ze goed af te sluiten. De kwaliteit van onze loonzakjes is uitstekend, zodat u zeker weet dat uw producten goed ingepakt arriveren op de bestemming.

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!