Monsterzakken bestellen

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor het verpakken en verzenden van grotere producten? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan bruine natronkraft monsterzakken.
Lees meer

Wanneer uw producten niet in een platte envelop passen, zijn monsterzakken dé uitkomst. Bovendien verkopen wij handige sluitingen bij de monsterzakken, zodat uw producten professioneel verpakt kunnen worden

Onze monsterzakken zijn in 6 formaten met verschillende papierdiktes te bestellen. De afmetingen beginnen bij 90 x 210 x 40 mm en lopen op tot 170 x 390 x 70 mm.

Onze monsterzakken zijn ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de monsterzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Monsterzakken van Zakkendiscount

Onze monsterzakken zijn gemaakt van bruin natronkraft papier van hoge kwaliteit. De sterke monsterzakken zijn voorzien van een uitvouwbare bodem en zijvouwen. Hiermee zijn ze ideaal voor het verpakken en verzenden van producten die niet in een gewone envelop passen. Denk hierbij aan monsters, kleine onderdelen, kleding, boeken, en meer!

Ook voor webshops zijn monsterzakken aan te raden. De milieubewuste manier van ondernemen wordt voor webshops namelijk steeds belangrijker. Het duurzaam verpakken en verzenden van artikelen mag hierbij niet vergeten worden. Verras uw klanten dus aangenaam met de keuze voor monsterzakken!

Afhankelijk van het gewicht van uw artikelen/producten kunt u een keuze maken voor het papiergewicht. Relatief lichte artikelen kunnen veilig worden verzonden met 120 grams kraftpapier. Verzendt u zwaardere artikelen?

Wilt u weten of monsterzakken geschikt zijn voor het verpakken van uw artikelen? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Bruin natronkraft monsterzakken

Onze monsterzakken bestaan uitsluitend uit natronkraft en zijn daardoor volledig recyclebaar. De keuze voor monsterzakken voor het verzenden van uw producten is daarmee verantwoord voor zowel uw portemonnee, als voor het milieu! Zeker nu duurzaam ondernemen een steeds grotere rol speelt, is het bedrijven aan te raden om te kiezen voor papieren verzendmateriaal.

Uiteraard wilt u zeker zijn van een veilige verzending van uw producten. Gelukkig wordt dit ondersteunt door de natuurlijke eigenschappen van kraftpapier. Natron kraftpapier heeft lange houtvezels, de lange houtvezels zorgen voor een hoge scheur- en doorsteekweerstand. Hierin doet papieren verpakkingsmateriaal zeker niet onder voor plastic verpakkingsmateriaal.

Natronkraft is goed te sluiten met plakband en tape. Echter raden wij altijd aan om de monsterzakken te sluiten met de daarvoor bestemde sluitingen.

Voordelen van onze monsterzakken

Monsterzakken van Zakkendiscount hebben vele voordelen. We zetten ze hieronder nog bondig voor u op een rij, zodat u weloverwogen tot de beste keuze komt!

✓ Hoogwaardige kwaliteit natron kraftpapier

✓ Volledig recyclebaar

✓ Eenvoudig hersluitbaar met onze handige sluitingen

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van monsterzakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!