Paklijst enveloppen bestellen

Bent u op zoek naar paklijst enveloppen voor het veilig meezenden van uw pakbon of andere documenten? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan paklijst enveloppen.
Lees meer

U heeft de keuze uit onbedrukte paklijst enveloppen of enveloppen met de bedrukking “PACKING LIST” of “DOCUMENTS ENCLOSED”.

Onze paklijst enveloppen zijn beschikbaar in de formaten A4, A5, A6, A7 en DL. Zo sluit de paklijst envelop altijd aan bij het document wat u mee wilt verzenden.

De enveloppen zijn voorzien van een zelfklevende achterkant, waardoor u in een handomdraai uw documenten kunt bevestigen aan het pakket.

Onze paklijst enveloppen zijn ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de paklijst enveloppen de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wat zijn paklijstenveloppen?

Paklijstenveloppen zijn transparante documenthoezen die voor vele doeleinden gebruikt kunnen worden. U kunt ze gebruiken voor het meezenden van pakbonnen, paklijsten, facturen en vrachtbrieven. Deze documenten kunt u eenvoudig aan de buitenkant van de verpakking bevestigen. De paklijstenveloppen sluiten de documenten volledig af, waardoor u zeker weet dat de documenten veilig op bestemming aankomen.

Wat staat er op een pakbon?

Wat is een pakbon precies en waarom dient u deze mee te sturen? Een pakbon stuurt u mee met de te leveren goederen. Het is vaak een aanvulling op de factuur. Op de pakbon is een omschrijving van de inhoud van het pakket te vinden. Eén pakbon bewaart u zelf voor de administratie. En één pakbon verstuurt u mee, zodat de klant eenvoudig de bestellingen kan controleren.

Voordelen paklijstenveloppen

Het meezenden van een pakbon of andere documenten in een paklijstenvelop kent vele voordelen. We zetten ze hieronder voor u op een rij.

Herkenning van uw bedrijf

Onze paklijstenveloppen zijn transparant. Door documenten als een factuur, pakbon of paklijst op het pakket te bevestigen, herkent de klant het pakket direct. Uw bedrijfslogo is op de buitenkant van het pakket zichtbaar, waardoor de kans groot is dat het pakket snel bij de juiste persoon terecht komt.

Eenvoudig scanbare pakketten

Door onze transparante paklijstenveloppen zijn de documenten eenvoudig leesbaar. Ook voor het eventueel scannen van een pakket is een paklijstenvelop aan te raden. Men hoeft geen documenten meer uit een ondoorzichtige envelop te halen. Het is daarentegen zeer eenvoudig om een barcode door de paklijstenvelop heen te scannen.

Enveloppen met zelfklevende achterkant

Onze paklijstenveloppen hebben een sterke zelfklevende achterkant. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen op vrijwel elk oppervlak. U kunt er zeker van zijn dat de paklijst enveloppen niet loslaten van het pakket. De paklijst enveloppen beschermen uw documenten tegen regen, stof en vuil, zodat het document altijd in goede staat aankomt bij de ontvanger.

Recyclebare paklijst enveloppen

De paklijstenveloppen zijn gemaakt van LDPE. LDPE is een afkorting van Low Density Polyethyleen, de meest gebruikte soort plastic. LDPE is uitstekend recyclebaar. Dus de keuze voor onze paklijst enveloppen brengt zowel financiële als duurzame voordelen met zich mee.

Enveloppen voor internationale zendingen

Ook voor internationale zendingen zijn onze paklijstenveloppen geschikt. Ze zijn namelijk voorzien van een Engelstalige bedrukking. U heeft de keuze tussen “PACKING LIST” of “DOCUMENTS ENCLOSED”.

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!