Ritszakken bestellen

3
Bent u op zoek naar hersluitbare ritszakken van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Zakkendiscount aan het juiste adres.
Lees meer

Prijzen per pakje van: 100 stuks. Gemaakt van 70 micron LDPE. Geheel transparant. Met blauw schuifje. Formaat = breedte x lengte.

Lees meer
€13,92 Incl. btw
€11,50 Excl. btw

Prijzen per pakje van: 100 stuks. Gemaakt van 70 micron LDPE. Geheel transparant. Met blauw schuifje. Formaat = breedte x lengte.

Lees meer
€21,18 Incl. btw
€17,50 Excl. btw

Prijzen per pakje van: 100 stuks. Gemaakt van 70 micron LDPE. Geheel transparant. Met blauw schuifje. Formaat = breedte x lengte.

Lees meer
€26,02 Incl. btw
€21,50 Excl. btw

Onze ritszakken zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten: 170 x 130 mm,  275 x 175 mm en 340 x 240 mm. Ons kleinste formaat ritszak is bij bulkbestellingen al verkrijgbaar vanaf €0,09 per zak!

Onze ritszakken zijn ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de ritszakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Ritszakken van Zakkendiscount

Onze rits zakken zijn gemaakt van 70 micron LDPE. Dit wil zeggen dat het polyethyleen plastic een dikte heeft van 0,07 mm. Een stevig materiaal, geschikt voor het verpakken van allerlei food- en non-food producten. Onze ritszakken zijn perfect transparant voor een optimale presentatie van uw producten. De zakken zijn eenvoudig te sluiten en te openen met het blauwe schuifje.

De ritszakken zijn bovendien voorzien van een hermetische sluiting. Dit wil zeggen dat er na sluiting geen lucht in of uit de ritszak kan. Hiermee is het verpakte materiaal beschermt tegen zowel lucht, als vocht. Zo weet u zeker dat uw producten veilig worden bewaard!

Ritszakken: waarvoor te gebruiken?

Onze ritszakken kennen vele toepassingen. Wanneer de stevigheid en hersluitbaarheid van de verpakking een grote rol spelen, bieden ritszakken de uitkomst. Onze ritszakken zijn voedselveilig en komen van pas bij het verpakken van de volgende voedingswaar: 

  • Thee
  • Kruiden
  • Snoepgoed
  • Noten
  • Graanproducten
  • Superfood
  • Dierenvoeding
  • Diepvriesproducten
  • En meer…

 

LDPE Polyethyleen ritszakken

Onze ritszakken zijn gemaakt van hoge kwaliteit LDPE, ofwel lagedichtheidpolyetheen. LDPE is de meest gebruike plasticsoort. Polyethyleen is een zachte, maar stevige plastic. Het kan een grote treksterkte aan. Dit wil zeggen dat de ritszakken niet snel scheuren of verslappen. Bovendien is LDPE een waterafstotend materiaal, waardoor u ervan bent verzekerd dat uw producten veilig zijn verpakt.

LDPE ritszakken kunnen goed tegen vriestemperaturen. Ook bij hoge temperaturen tot wel 80ºC behouden ze hun uitstekende staat.

Polyethyleen is een volledig te recyclen kunststof. Onze ritszakken zijn daarmee een verantwoorde keuze voor uw portemonnee én voor het milieu. Zeker tegenwoordig is duurzaam ondernemen van steeds groter belang. Ook de kleine, duurzame beslissingen maken uw bedrijfsvoering milieuvriendelijk!

Voordelen van onze ritszakken

Onze ritszakken kennen vele voordelen. We zetten ze graag hieronder voor u op een rij, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

✓ Hoogwaardige kwaliteit (70 micron LDPE)

✓ Volledige recyclebaar

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen op het gebied van ritszakken? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!