Verzendzakken bestellen

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor het veilig verzenden van uw producten? Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verzendzakken geschikt voor vele producten. Veel webshop eigenaren maken al gebruik van onze verzendzakken.
Lees meer

We bieden de keuze tussen gewone verzendzakken en verzendzakken met retourstrip. Beide soorten verzendzakken zijn voorzien van permanente, zelfklevende sluiting. Door de zwarte binnenkant is de inhoud van de verzendzakken niet zichtbaar.

Bovendien zijn de verzendzakken beschikbaar in verschillende maten: van 165 x 245 + 50 mm tot 825 x 1060 + 50 mm. Zo sluit de verpakking altijd aan bij de producten. Dit is zowel efficiënt bij het leveren, als goed voor het milieu.

Onze verzendzakken zijn ruim op voorraad en direct leverbaar. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan heeft u de verzendzakken de volgende dag al in huis! Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wat is polyethyleen plastic (PE)?

Polyethyleen is de meest gebruikte kunststof. Polyethyleen bestaat uit koolstof- en waterstofatomen. Het is daarmee prima recyclebaar en het schaadt de gezondheid niet.

COEX PE verzendzakken

Onze verzendzakken zijn gemaakt van COEX PE, ofwel gecoëxtrudeerd polyethyleen. Dit houdt in dat de verzendzakken zijn opgebouwd uit verschillende lagen polyethyleen. Hierdoor kunnen we verzendzakken zo dun en goedkoop mogelijk houden, zonder verlies van materiaaleigenschappen.

Webshop verpakking

Onze verzendzakken worden veelal gekocht door webshop eigenaren. Of u nu kleding, schoenen of andere producten verkoopt. Onze verzendzakken zorgen ervoor dat de producten veilig en beschermd hun bestemming kunnen bereiken.

Verzendzakken in de brievenbus

De verzendzakken met een grootte tot 255 x 355 + 50 mm kunnen gewoon met brievenbuspost verzonden worden. Het maximale gewicht van een brievenbuspakje bedraagt 2 kilogram. Grotere verzendzakken dienen wel als pakket verstuurd te worden.

Kleding versturen

Met name voor het versturen van kleding zijn deze verzendzakken geschikt. Heeft u een webshop in kleding? Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verzendzakken. Bij grotere bestellingen geven we hoge kortingen.

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!