Zaadzakjes bestellen

Zaadzakjes van bruin kraft, wit kraft of pergamijn. De zaadzakjes zijn voorzien van een ongegomde, ongevouwen klep. Door de speciale manier van het vouwen tijdens productie onstaat er een poederdichte bodem en zijkant, hierdoor is het zakje poederdicht.
Lees meer

Wat zijn Zaadzakjes?

Zaadzakjes zijn poederdichte enveloppen, geschikt voor het verpakken en opslaan van zaden. Gemaakt van bruin kraft, wit kraft of pergamijn. Doordat de zaadzakjes poederdicht zijn kan zelfs het fijnste worden verpakt.

Onze zaadzakjes zijn in 133 uitvoeringen en formaten verkrijgbaar, van 45 x 60 mm tot 250 x 353 mm. Zo vindt u altijd het verpakkingsmateriaal wat aansluit bij uw product en wensen! Alle zaadzakjes hebben een ongevouwen klep, hierdoor is het vullen van het zakje een stuk makkelijker.

Een deel van onze zaadzakjes zijn uit voorraad leverbaar, de rest heeft een levertijd van 2 - 3 werkdagen of 3 - 4 weken (speciale aanmaak). Bekijk hier ons assortiment. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Zakkendiscount

Bent u benieuwd wat Zakkendiscount voor u of voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk ons ruime assortiment of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!